Редактор: e-mail: кадри bTVПоведението на ВМРО във властта е абсурдно. Поведението на държавата

...
Редактор: e-mail: кадри bTVПоведението на ВМРО във властта е абсурдно. Поведението на държавата
Коментари Харесай

Костадин Паскалев, БСП: Бойко Борисов да сложи на задниците министрите си и да подкрепи Македония. Ние сме един народ в две държави

Редактор: 

e-mail: 

кадри bTV

Поведението на Вътрешна македонска революционна организация във властта е неуместно. Поведението на страната към Северна Македония би трябвало незабавно да се промени, това съобщи Костадин Паскалев от Българска социалистическа партия по bTV.

“Бойко Борисов би трябвало да постави на задниците иминстрите си. Този един народ в две страни би трябвало да стане общ член на Европейски Съюз “, разяснява прочувствено Паскалев.

Паскалев разяснява и икономическите ограничения на държавното управление. Той разяснява, че две от ограниченията за бизнеса въобще няма да проработят, а от обещания от премиера Борисов 1 милиарда за бизнеса, до филмите са стигнали единствено 173 млн. лв..

Бизнесът оцелява и дружно с това дружно със обществената система резервира заетостта, като действително заплаща на хора, които не поставят труд, разяснява Паскалев.

„ Правителството вместо да оказва помощ пречи “, сподели още социалистът и изясни, че това е поради неналичието на предвидимост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР